|
Богослов
|
 |
« послато: Јун 27, 2009, 11:07:59 » |
|
Ima li neko
...Mirkovićevu Liturgiku, ali u digitalnom formatu?
|
|
|
|
« Последња измена: Јул 08, 2009, 11:23:25 Срећко Петровић »
|
Сачувана
|
Бити хришћанин значи бити аутентичан човек, а Христов...
|
|
|
Срећко Петровић
нолајфер
Администратор
Шта рећи?

Ван мреже
brainwashed, level 9
|
 |
« Одговор #1 послато: Јул 08, 2009, 10:52:22 » |
|
Потребне су ми неке књиге, па ако их неко има у електронском облику, или ако зна где могу да их преузмем, био бих јако јако захвалан...
Christianity in Jewish Terms (ed. by Tikva Frymer-Kensky, David Novak, Peter Ochs, David Fox Sandmel, Michael A. Signer), Westview Press, Boulder, Colorado, and Oxford, England, 2000. (Може и само чланак који је написао Peter Ochs - The God of Jews and Christians, може и из неког другог зборника/часописа/свеједно, ако је прештампаван.)
Иначе, ову тему лепим, и она ће да служи за потрагу за књигама богословског садржаја, и слично.
|
|
|
|
« Последња измена: Јул 22, 2010, 07:42:49 Срећко Петровић »
|
Сачувана
|
Religija je opijum za narod.
|
|
|
|
Aleksandar Djakovac
|
 |
« Одговор #2 послато: Јул 17, 2009, 09:35:34 » |
|
od ove Morne D. Hooker, sam nasao jednu knjigu Early Christian Thought in Its Jewish Context - http://ifile.it/wfr71j3/50079___barclay1996.zipuostalom, pretrayi sam malo na gigapedia.com , nacices tamo puno toga, ako ne bas to sto trayis ali ya temu koja te inbteresuje.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
Помилуј нас, Господе, помилуј нас, јер се веома испунисмо понижења;нарочито се испуни душа наша поруге од уживача, и понижења од гордељиваца.
|
|
|
|
boro
|
 |
« Одговор #3 послато: Мај 04, 2010, 12:33:14 » |
|
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
Богослов
|
 |
« Одговор #4 послато: Јун 04, 2010, 05:08:01 » |
|
Да ли неко може да препоручи неки (озбиљан) рад или било шта репрезентативно из домена теологије који се бави сновима уопште, пророчким сновима и слично? Треба пријатељу са психологије за неки научни рад. Хвала унапред 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
Бити хришћанин значи бити аутентичан човек, а Христов...
|
|
|
Student87
Почетник
Ван мреже
Поруке: 2
|
 |
« Одговор #5 послато: Јул 21, 2010, 01:30:14 » |
|
Pozdrav..tek sam se registrovao pa mi nemojte zamjeriti sto svoju por ostavljam ovde...pisem diplomski rad na temu Zapadna mariologija - rimokatolicko ucenje o Presvetoj Bogorodici...bio bih vam zahvalan ako bi mogli da mi preporucite neku literaturu,ili neke linkove ili knjige koje moju da mi koriste...hvala unaprjed!!!
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
Vladislav
|
 |
« Одговор #6 послато: Јул 21, 2010, 01:43:15 » |
|
potrazi mail ili neki drugi kontakt biskupa sisackog monsinjora Vlade Koshica i pitaj njega on predaje mariologiju na KBF u Zagrebu
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Dejan S
Напредни почетник

Ван мреже
Све што дише нека хвали Господа!
|
 |
« Одговор #7 послато: Јул 21, 2010, 03:01:04 » |
|
Student87 Pozdrav..tek sam se registrovao pa mi nemojte zamjeriti sto svoju por ostavljam ovde...pisem diplomski rad na temu Zapadna mariologija - rimokatolicko ucenje o Presvetoj Bogorodici...bio bih vam zahvalan ako bi mogli da mi preporucite neku literaturu,ili neke linkove ili knjige koje moju da mi koriste...hvala unaprjed!!!
-Имам неку литературу на ову тему али само на Нем. и Енг.језику,ако ти нешто значи јави се .
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
Vladislav
|
 |
« Одговор #8 послато: Јул 21, 2010, 05:42:20 » |
|
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Student87
Почетник
Ван мреже
Поруке: 2
|
 |
« Одговор #9 послато: Јул 21, 2010, 10:56:16 » |
|
Hvala svima na pomoci...linkovi su mi bili od velike koristi...sto se tice literature na eng i njem,bio bi zahvalan ako imate nesto u pdf formatu na engleskom, posto njemacki ne poznajem...takodje,ukoliko neko ima nesto o protestantskom vidjenju Bogorodice neka mi preporuci..Hvala jos jedanput!!!!!
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|